HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Itt a Télapó!

Spada 2009.12.06. 21:53

Idén is eljött az a nap, mikor hazudunk a gyerekeknek, mert azt hisszük, hogy enélkül már nem is élveznék a rengeteg barna nyalánkságot és mindenféle haszontalan szar kacatot...

December 6-kán, ha végig mész az utcán, nevetséges kirakatok vesznek rá arra, hogy minél csóróbbra költsd magad, hogy vegyél egy 4. TV-t is, mert micsoda csóró majom az, aki fürcsizés közben nem nézheti a szülcsi felcsit, és a balázs showt. Vajon meddig hülyülünk még, hogy már a patikákban is karácsonyi akciók vannak?! Szép kívánság karácsonyra nem de? Költsd te is a pénzedet gyógyszerre...

Vannak akik már semmire sem költik pénzüket, mert, bár ma szabadultak, nemsokkal utána el is ütötte őket egy autó...ez de szar lehet, mi meg közben azon gondolkodunk, hogy a vérvörös szexis, vagy az éjfekete bestiás franciabugyit vegyük-e meg a hőn áhítottnak.

Boldog december 6-át mindenkinek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr851579035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása