HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Üdv megint!

Spada 2010.01.13. 23:01

Miért nyúlunk mellé a gitáron játszva, pont akkor amikor nem kéne, mert más is hallja és épp mi lehetnénk a fasza menő gyerekek, miért nyelünk mellé és fuldoklunk köhécselve egy baszott jó vicc hallatán, miért nem elég hosszú a takató ahhoz, hogy nyaktól talpig befedhessen, miért hagy cserben, kapcsolja le a villanyt és csukjsa ránk az ajtót az, akitől nem várjuk, vagy miért kezdünk újra egy maroknyi ember által ugyan, de kutyahűséggel, -néha tán túl mély nyelvcsapkodásokkal kísért- olvasott blogot? ...és még sorolhatnám az ezekhez hasonló, a mindennapos élet átal kreált apró de még megválaszolatlan kérdéseket.

Egy biztos, veszem a levegőt, dobog a szívem, és még mindig csettintésre feláll! Vizsgák jönnek-mennek és most nem csak az akadémia, de az élet kihívásaira is gondolok egyben.

Nos, mindez lényegtelen, mert egy régi mondás szerint: Hiába hánysz ki mindent az éjjel, másnapra újból tele a poarad! Amúgy meg a rosszindulatú megjegyzéseket egy körrel magam mögé utasítva, nem vagyok alkoholista, csak kicsi a pohár!

Címkék: élet kezdet alkohol vizsga vég hányás újra megint feláll

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr421670852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása