HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Merry X-Mas

Spada 2009.12.26. 18:57

 

Hát idén is lezajlott a szeretet ünnepének emlegetett pár nap, mikor mindenki kibékül és mosolyogva  dicséri az elsózott szentesti vacsorát, majd pókerarccal leplezve csalódottságát kisfiús-kislányos mosollyal köszöni meg az imént kibontott ajándékokat, amikkel egyesek úgy vélik, egy egész évi szart lapátoltak vissza a lóba…
Annyit ettünk az elmúlt napokban, amivel lehet szilveszterig is kihúznánk és akkor meg annyit iszunk, amivel egy egészségesnek mondott emberke egész évre megcsömörlene…mondom egy egészséges, szóval ez RÁD, nem vonatkozik!
UI: Szabadidőmben madárul is tanulok, és azt hallottam a minden kurva reggel az ablakomban turbékoló galambpártól, hogy egyesek már-már betojtak, hogy itt hagytalak benneteket…nos, gatyákat, bugyikat lehet cserélni és jusson eszetekbe, hogy már nagyfiúk-lányok vagytok, akik jobbesetben elég szobatisztának mondhatók…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr961624643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása