HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Elmehettek a picsába ti is nagynéha...kedves barátaim

Spada 2009.12.14. 18:22

 

Érdekes ez az msn dolog… mi a szarnak online valaki, ha nem ér rá, vagy még a gépnél sincs…ezt valahogy nem értem…és míg ezen gondolkodom, rám is ír egy ismerősöm közölni, hogy szar amit itt csinálok, majd átvált arra, hogy milyen gyerekes is vagyok valójában. Khhm…az nevet, aki a végén nevet mint tudjuk. Kapott a hülyegyerek hideget-meleget, fordult a kocka és egyszer csak eltűnt...mellesleg tényleg gyerekes vagyok és remélem még nagyon sokáig az is maradhatok köztetek. Annak ellenére, hogy nap mint nap beleszartok az arcomba.

De a lényeg, még mindig ugyanaz: Mit tegyen az ember fia, hogy megfeleljen mások szaros ízlésének, barom gondolkodásának és még jól is érezze magát a szülei által szabott bőrében? Tök mindegy, hogy mit teszünk, úgy sem változunk semerre, sem a "jó", sem pedig a "rossz" irányba egykönnyen.

Szerintem. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr631597919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződgyík 2009.12.16. 11:05:32

Az ember megszületik, aztán idővel rájön, hogy mások is ezt tették.
Ennek elfogadása/kiaknázása/gyűlölete a társadalom alapja.
süti beállítások módosítása