HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Back to Life

Spada 2009.12.16. 11:09

 

Vissza a nagybetűs Életbe. Így is mondhatnám…leesett az első hó, ami elfedi minden kétségemet a megkérdőjelezett dolgok iránt és valamilyen szinten rám is nyugtató hatással van, csak úgy, mint rátok, együgyű cimboráim.
Hiába ez a rohadt hideg, azért arra még alkalmas vagyok, hogy egy pár sort bepötyögjek a kurva ég kurva havának kurva lapátolása után és ehhez a tökre elgémberedett ujjaimat hívom szolgálatra. Ma is bent, veletek együtt rohadnom és vizsgáznom kellene, de úgy döntöttem, hogy a közelébe sem tolom borostás és enyhén alkoholista pofámat a kanárisárgára festett, általam a legnagyobb jóindulattal is csak siralomháznak becézgetett épületnek. Talán inkább egypár forralt bor elfogyasztása után én is beállok a sorba és elkezdem gyönyörködni mondjuk a téli hófedte tájban, a lassanként zajló Tiszában és a rám jellemző mogorva beletörődéssel elkezdek ettől az egésztől búcsúzkodni.
Na nem kel rögtön betojni, nektek még azért nem intek búcsút, annyira nem voltatok jó gyerekek idén. Még ha a télapó nem is szart bele a kéménybe!
UI: Aki nem dohányzik és zavarja érzékeny kis szimatát, ne üljön dohányzók közé basztikuli!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr111601762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása