HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Közérdekű közlemény!

Spada 2009.12.19. 12:54

Csinos lányok, ilyenkor miért bújtok el? Nyakunkon az év utolsó 24 órája és fiúk-lányok különk hetyegnek, más helyen...ezt most miért? Mi lenne ha koedukált bulik lennének? Még véletlen jól is éreznénk magunkat...áhh értem. Akkor sem tetszik, és bekaphatjátok! Háhá! Nem adom fel, csak találok már egy normálisabb évbúcsúztatót, esetleg egynél több csinos lánnyal...

Az a baj, hogy már erre is tátott szájjal, nyálcsorgatva gondolhatunk csak, mert leginkább ez nem szokott összejönni...nektek!

Tehát ezúton is üdvözlöm, és kérdezem csinos lány olvasóimat, hogy befogadnak-e egy Warren Zevont is szívesen hallgató, majdhogynem Brad Pitt hasonmást, soksok itallal és üvöltő jókedvvel?

UI: A csinos szó alatt nem azokat a teremtményeket értettem akikre csak a szülei mondták életük során...megértésüket előre is köszönjük!

                                                                                                     S. Oliver Zrt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr191608795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása