HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Jobbféle másnap

Spada 2009.12.17. 13:23

 

Napsütötte szép, jó napot kívánok, minden kedves kis olvasómnak! Még mielőtt kommentbe megkapnám, igen, csütörtök van, tehát enyhén érezni lehet rajtam a tegnap este elfogyasztott italok lassanként mára elillanó bűzét. De ha be vagy dugulva is elég, ha rám nézel. Egy jobb érzésű embert már el is fog a sárga irigység…mármint, nem a felismerhetetlenségig lenyúzott, topi arcomra, de a tegnap estére minden képp.
Úgymond az „instabilitás stabilságával” kacérkodhattam tegnap. Nem volt rossz, de egyszer minden jónak vége szakad. Akkor is, ha seggünket összeszorítva, kisgyerekként játékaink közt ringatjuk magunkat csecsemőkori álmaink kellős közepébe.
Kattog a vonat hazafelé, a régi, megbízható kattogás ez, szokásos ocsmány bűzével, ami nélkül ez az egész nem is lenne olyan, mint amilyen…a vicc az, benne, hogy ha elindulunk, a csukott ablakon is be-be szitál a hó…
Éljen a tél!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr501604350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása