HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

jiiiiihhááá

Spada 2009.12.23. 17:03

Még szép, hogy ha engem rá tudtál venni, hogy veletek együtt meneteljek még vagy száz és száz napon át, az apró füstös kis kocsmákon keresztül vezető úton katedrák elé, az általam megváltásnak titulált viccelődős játékba, akkor te is szépen, vagy épp fájdalmasan összeszorított farpofákkal lépkedsz majd velem együtt, kis szadista boszorkány!

Jól tetted, hogy úgy döntöttél maradsz a pici fenekeden, még ha ezt most nem is hiszed, majd meglátod, így lesz és kész. Én döntöttem helyetted, neked csak egy gondolattal alá kell firkantanod az ebben a pillanatban még fiktív képet, de ha megtetted, nincs visszaút és kezdetét veszi egy minden igényt teljes mértékben kielégítő csodás játék, aminek szabályai értünk lesznek, hisz mi alkotjuk őket, egyidőben tetteink következményeinek teljes figyelmen kívül hagyásával, s még akkor is így teszünk, ha épp az akadémiából csinálunk pirosorrú bohócot, vagy szimplán közröhely tárgyáva faragjuk majd, mint egy szarosseggű páviánt.

Üdv neked bátor játékos, akinek ezennel átnyújtok minden kódot a hedonizmus világának kiteljesedéséhez!

UI: ne dühöngj.... :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr221618468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása