HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

B-nek

Spada 2009.12.15. 17:09

 

Tudod, kicsit kezdek belefáradni a mostanra állandósult kudarcaimba…nehéz úgy jól élni, ha mindenkinek meg kell hogy felelj, és ezt leginkább csak úgy vagy képes teljesíteni, ha –mint ahogy mondtad- rossz életű vagyok…szar így a tükörbe nézni és nem köpni szembe magam is nehéz…de azért nem adom fel, mert tényleg vannak apró kis csodák mindezek ellenére. Bassza meg akinek ez nem tetszik, bassza meg aki ellenem van, bassza meg, aki keresztbetett, aki tesz és aki fog ebben a kurva életben valaha is…nem vagyok részeg, egy kortyot sem ittam, de fogok, mert ez fojtogat, ha „józan” vagyok…

Ti pedig, akik ezt most olvassátok, két dolgot véssetek az eszetekbe: ne csesszetek el magatok körül el mindent és ez most valószínűleg nem nektek szólt...azt majd máskor megkapjátok, de nem lesz benne köszönet!

Üdv nektek ti folyton lóti-futi életű, analfabéta, álmokba tokosodott rabszolgák!

                                                                                                                Spáda Olivér

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr931600205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása