HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Csináljunk egy...

Spada 2009.12.27. 22:07

 

Csináljunk egy - egyedül otthonmaradós, csendes alvós, vagy éppen guitar hero-t bömböltetős, alkoholizálós, dohányzós, őrjöngős, de közben mégis csöppnyit töprengős, éjjel, mikor az utca a  mások által kiabált buék-tól és ropogó, pattogő , villogó fényektől hangos, a múlton, jelenen, jövőn el-el mélázgatós, hirtelen derűből borúba átesős, majd az ajtót halkan magunk mögött csakúgy, mint közben a szemünket becsukós és rá gondolós, mintha mi sem történt volna, csak továbblépős, újévet kezdős, mindent megfogadós, tiszta lappal indulós, a hajnal hasadtáig kedvenc zenéiket hallgatós, közben szöszmötölős, majd a zajtenger apályára elálmosodós, szemünket ismét lehunyós, s szédülve mély álomba, vagy könnyebbnek hitt életbe zuhanós – szilvesztert!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr241627162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása