HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

I may be Easy, but I'm not Sleazy

Spada 2010.01.14. 22:07

Békésen, bárgyú, kifejezéstelen arccal, de boldogan sétálgatok az utcán. Ha szakadt csövesnek öltözöm, max azért néznek meg, hogy egy jót nevessenek rajtam, vagy már messziről kiszúrnak és mikor elhaladnak mellettem, elfordulnak, máshová néznek, vagy úgy tesznek, mintha nem vennének észre, mintha egy lennék én is a sok közül.

De...de ha az ember reggel úgy dönt, hogy aznap a hanyag elegancia  és az azzal járó minden pozitívum és negatívum lesz utitársa, teljesen más a leányzó fekvése. Nem egy peckesmellű, feszes seggű csini csaj fordul meg nem sokkal miután elhaladtunk egymás mellett, enyergő mosollyal nyugtázva neki tetsző megjelenésünket.

A dolog csak éppen úgy áll, hogy az előbbit jobban élvezi az ember fia. Noha nem sok előnye származik a dologból, ha csak nem az ingyen ebéd a máltai konyháján. És hogy mi ez a királyi többes, azt magam sem tudom még, de majd egyszer csak kiderül. Hátha skizo vagyok. Az sok mindent megmagyarázna...

Címkék: nem a bögre vagy miért sárga szexi avagy görbe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr61673296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása