HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Átváltozás egy estére

Spada 2009.12.12. 20:55

Jó zene mellé jó whisky dukál, tehát hagy forogjon csak a Stones-féle barna cukor, hátha megédesíti az estémet. Közben jéghideg poharamat szorongatva, Kafka novellái közt bóklászik tekintetem és úgy a harmadik után, már gördülékenyebben képzelem magam elé a szerencsétlen Gregor bárgyú arcán megjelenő izzadtságcseppeket, miközben többtucat apró kis rovarlábával kalimpálva igyekszik visszabillenni hasára, mert így igen kényelmetlen, fekete-piros pöttyös, lakkfényű páncélja...hiába, nem matracnak lett az odarakva. Olvasás közben nem egyszer fehahotázok a tényleg nevetségesen szemem elé tárulkozó szerencsétlen flótástól.

Aztán hirtelen megcsörren a mobilom, mire úgy megijedek, hogy majd összeszarom magam és kiesik mindkét kezem kincse. A könyv összecsuklik a földön, pont a parketten csordogáló whiskym mellet...

Ennyit a kellemesen töltött estéről, baszd meg modern kor találmánya!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr641593112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása