HTML

Isten Utál Mindnyájunkat

Blogot írni minden hülyegyerek tud, így köztük én is. Majd meglátom miről írok, talán most egyezzünk ki annyiban, hogy amit látok arrol...ok?

Friss topikok

Linkblog

Még ilyet?!

Spada 2009.12.09. 11:50

Az ember csak szeretne hazamenni, úgy éjfél előtt nem sokkal, de nem tud, mert nincs senki otthon és persze nincs nála a kulcsa, mert minek is az. Hiába hívja drága hetero élettársát, az semmi életjelet nem ad magáról még vagy jó pár órán át, majd később közli, hogy kórházban van egy kis kivizsgáláson, mert rosszul érezte magát és a doki beküldte!

Baszti kuli! Lehet hogy nem kellett volna elküldenem neki azt az enyhén szólva is ünnepélyes hangvételű sms-t? Mostmár lényegtelen, ilyenkor jön az, hogy megpróbálom visszalapátolni a szart a lóba, és jóvátenni önző pöcsségemet...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://soliver.blog.hu/api/trackback/id/tr551585563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása